MINSTA ORDERVÄRDE 99KR                 FRI FRAKT ÖVER 799 KR                PRODUKTER AV HÖG KVALITET

Om ISLAND VIBES

- och vår vision -


Välkommen till oss på ISLAND VIBES JUICE

Vi är ett juiceföretag som lanserades tidigt i början av 2017 i Falköping, Västra Götalands Län. Vi erbjuder 100% kallpressade frukt & grönsaksjuicer att inta på ett stilrent sätt under sina dagar, alternativt som måltid eller som komplement till sina måltider, innan eller efter sin träning eller direkt på morgonen.
Varför inte prova en juice cleanse under 1, 2 till 3 dagar. Helt upp till dig!

”Vårt mål är nämligen att på ett elegant, attraherande och smakrikt sätt föra tillbaka och framförallt väva in, som i mångas ögon är en relativt tråkig och bortglömd vara, in i människans vardag igen. Detta för att öka vardagens kvalitet och prestation då frukt & grönsakers fantastiska egenskaper och fördelar är många till ökat välmående, energi och klarhet”.

DITT NR.1 VAL TILL EN BÄTTRE OCH MER PRESTATIONSKRAFTIG VARDAG

Människan har sedan lång tid fått höra vilka fantastiska egenskaper frukt och grönsaker besitter på och vilken påverkan och betydelse dem faktiskt har för våra kroppars välmående, klarhet och sinne, vardag och prestation. Trots detta så blundar tyvärr många för detta och tycker att frukt & grönsaker är väldigt tråkigt och styr undan dess värdefulla syfte.

Så vill vi föra in sallad in i rampljuset och ge den ett ansikte, en stil. Vi vill erbjuda dig, så väl som dina nära och kära och alla i din omgivning, ett tidseffektivt och väldigt lättsamt sätt att faktiskt få i sig dessa fantastiska varor i bred variation och mängd för en maximal upprymd vardag med minimal ansträngning från dig.

Många vill idag leva sundare då man har insett dess fördel till många aspekter i vardagen, men där en hektisk dag tar mer och mer tid och begränsar valmöjligheterna. Låt oss underlätta för dig och erbjuda dig en fantastisk dag!

Vi är fullt engagerade i vad vi gör och har en stor passion för näring, välmående, utveckling och prestation, samt en intensiv drivkraft för att ge varje kund den bästa servicen och produkterna möjligt.

Om det här låter som du och ditt intresse finner sig i denna text, läs gärna vidare för att lära dig mer om vilka vi är, och se om du resonerar med vad vi, som företag och individuellt, står för och bli en av oss.

/ Alexander Nilsson, Grundare & ägare
ISLAND VIBES JUICE
Signature and Alex  • CORE VALUES
  • Vårt fokus
  • Vår vision