MINSTA ORDERVÄRDE 199KR                 FRI FRAKT ÖVER 799 KR                PRODUKTER AV HÖG KVALITET

FÖRDELARNA MED KALLPRESSAD JUICE

LÄNGE SÅ HAR EN FANTASTISK VARA MED OÄNDLIGA FÖRDELAR FUNNITS FRAMFÖR
VÅRA ÖGON, MEN SOM MÅNGA AV OSS LÄNGE NONCHALERAT. INTE NU LÄNGRE ...

Kallpressad juice är uppfriskande och syltad med viktiga vitaminer och mineraler. För upptagna människor överallt är kallpressad juice ett svar på dina böner.
Att dricka en kallpressad juice är ett enkelt och snabbt sätt att se till att du får tillräckligt med frukter och grönsaker i din kost. Det är perfekt för att ta tag i farten och njuta av.
Lägga till kallpressad juice till din kost är ett surefire sätt att förbättra din hälsa och se till att du får massor av bra näringsämnen.

HUR TILLVERKAS KALLPRESSAD JUICE?

Vi känner alla till den läckra smaken av en nypressad apelsinjuice först på morgonen. Men vad är kallpressad juice? Hur skiljer det sig från färskpressad juice? Kallpressad juice görs väldigt annorlunda än fräskpressad juice. Deras metoder för utvinning av juice är det som gör dem åtskilda från varandra. Kallpressad juice är gjord med en speciell juicer som använder en hydraulisk press och långsam pulveriserare för att fräsa frukterna och grönsakerna. Den här typen av juicer är inte den som du hittar på din lokala bodega eller i ditt kök. Den juicer, den typ du är mer bekant med, kallas en centrifugal juicer.

Färskpressad juice är gjord med en centrifugalsaft som använder ett ultra snabbt spinnblad för att extrahera saften från frukter och grönsaker. Eftersom centrifugalsjuicerns metallblad måste snurra så snabbt genererar de värme. Denna värme slutar bryta ner de viktiga enzymerna i frukterna och grönsakerna. Den snabba spinnningen låter också luften i blandningen, oxiderar saften, som bara bryter ner dess näringsämnen. Detta resulterar i en nypressad, massivjuice som är uppfriskande och välsmakande, men inte nästan lika näringskraftig som kallpressad juice.

Kallpressad juice skyddar och bevarar näringsämnena i frukterna och grönsakerna. Eftersom den kalla pressen pressar juicerprodukten för att extrahera saften är ingen värme inblandad. Det betyder att du fortfarande får alla de hälsosamma fördelarna med frukterna och grönsakerna. Du får 100% av vitaminer, mineraler, enzymer och näringsämnen när du dricker kallpressad juice.

VARFÖR BORDE DU DRICKA KALLPRESSAD JUICE?

Fördelarna med kallpressad juice är gränslösa. Oavsett om du är en hardcore fitness junkie, diehard vegan, stolt köttätande eller en soffpotatis så kan du använda kallpressad juice för att förbättra din allmänna hälsa. Vem skulle säga nej att främja full kroppshälsa, eller hur? Att dricka kallpressad juice hjälper din kropp i förstärkande syfte och avgiftning. Varje dag så genomgår din kropp ett flera påfrestande faktorer. Du utsätter den för giftiga ämnen från din omgivningen så som rök och avgaser och till och med toxiner från skräpmat och alkohol regelbundet. Din kropps organ är utmattade från att försöka hålla dig i fas och hålla alla reningsfunktioner i trim. De tre huvudorganen som ansvarar för avgiftning är lever, njurar och hud. När dessa organ måste arbeta i övertryck, som på morgonen efter en sen natt med festande, så blir de stressade och överväldigade. Din kropp börjar visa tecken på stress som akne, trötthet, huvudvärk, uppblåsthet och till och med eksem.

Kallpressad juice kan hjälpa till att lätta på reningsprocessen i din kropp. Dessa juicer är fulla av näringsämnen som är inriktade på att bekämpa gifter och öka immunitet och hälsa. Kallpressad juice är så kraftig och direktupptaglig av kroppen eftersom den saknar den fibrösa massan av hela frukter och grönsaker. Eftersom kroppen inte behöver bryta ner fibrerna i matsmältningssystemet innan den kan användas så är kallpressad juice som en blixt i systemet. På mindre än 10 minuter så träder näringsämnena omedelbart in i kroppen och börjar komma igång. Därför känner du omedelbart en gnista av energi när du tar en smutt av kallpressad juice. Om du dricker kallpressad juice regelbundet ser du även att akne kan tendera att blekna, uppblåsthet minskar och din trötthet smälter bort. Många människor upplever till och med betydande viktminskning när de lägger till kallpressad juice till deras kost.

VAD SKA DU KOLLA EFTER I EN KALLPRESSAD JUICE?

Inte alla kallpressade juicer skapas lika, så du vill se till att du läser etiketterna på flaskan. Du vill se till att du får en hälsosam och näringsrik juice som inte innehåller några smutsiga ingredienser som socker. Bara för att de säger att de är "alla naturliga" eller "organiska" så betyder inte detta att de verkligen är bra för din kropp! Läs några etiketter som kan finnas på flaskan och gör din forskning så att du vet att du får en bra juice.

Du kommer att vilja uppmärksamma ingredienslistan på baksidan av flaskan. Läs varje ingrediens för att se till att den är tillverkad av bara hela livsmedel som frukt eller grönsaker. Håll dig borta från juicer med tillsatta sockerarter. Socker kan förtäckas i ingredienslistan som många olika namn som glukos eller fruktos, så läs noggrant! Om du inte känner till ingrediensen så är det förmodligen inte bra, så drick inte det.

Tillsammans med ingredienslistan vill du läsa näringsfakta på baksidan av flaskan. Observera kaloriantalet och serveringsstorleken för den kallpressade saften. Den flaskan du håller är sannolikt 2 portioner, inte 1, och har mer kalorier än vad du förutsåg. Eftersom kallpressad juice är så näringsmässig tät, innehåller den ett högre kaloriantal. Det krävs mycket för att bara göra 8 ounces juice, så det kommer att bli mer kalorier än bara en enda bit frukt. Det betyder inte att du borde avstå från det. Var bara medveten om hur mycket kallpressad juice du konsumerar så att du inte överdriver det.

Var noga med att notera det bästa före datumet på din kallpressade juice också. Eftersom de inte innehåller konserveringsmedel har de inte lång hållbarhetstid. Du vill dricka dem medan de fortfarande är färska. De flesta kallpressade juicer har bara en hållbarhetstid på 5 - 7 dagar. Om du inte dricker din juice direkt, maila företaget om hur man bäst förvarar den tills dess att du tänkt konsumera den om du är osäker. Om din juice inte förvaras ordentligt kan den bli dålig och näringsämnena kan mindskas. Kyla är juicens bästa vän! Förvaras i kylskåp minst i 4°C.

KAN JAG DRICKA KALLPRESSAD JUICE SOM EN JUICECLEANSING / RENSNING?

Om du är intresserad av en omstart eller så kallat rengöring och ställa in din återställningsknapp för din kropp så är kallpressad juice är ett väldigt bra sätt att göra detta på. En kallpressad juicecleanse är ett utmärkt sätt att hjälpa din kropp i avgiftningssyfte. Att hålla sig till juice ger ditt matsmältningssystem en välbehövlig vila och framförallt återhämtning. Det gör det, med andra ord, lättare för dina andra organ att frigöra uppbyggnaden av toxiner i ditt system. En juicecleanse gör att du kan läka din kropp och börja om igen, få en omstart från den alkohol du druckit, den bearbetade maten du ätit, de raffinerade sockerarterna och kolhydraterna du konsumerat och de miljöföroreningar du kommer i kontakt med varje dag. Du får mer energi, mindre begär, mindre uppblåsthet och tydligare hud tack vare din juicecleanse. Eftersom din kropp och dess organ inte behöver jobba så hårt med att faktiskt rena sig själv så kommer du att ha mer energi för att ägna dig åt andra saker.

Maila oss på info@islandvibesjuice.se om du är intresserad av att göra en juicecleanse. Då skapar vi, tillsammans med dig, ett juicepaket och guidar dig genom denna spännande resa.

VART KAN JAG FÅ TAG I DESSA KALLPRESSADE JUICER NI HAR?

Okej, så vi har nu öst på dig alla de många underbara fördelar med kallpressad juice. Men vart kan du faktiskt få tag på din egna kallpressade juicer?
För tillfället så är dessa juicer enbart tillgängliga för beställning via vår hemsida: tictail, via Facebook eller mail: info@islandvibesjuice.se, och då får du en leverans direkt till din dörr eller arbete. Vi jobbar för fullt med att få ut våra juicer till olika grossister i landet.

VIKTIG INFORMATION!

Beställningar går i dagsläget enbart att göra om du är bosatt inom Skaraborgsområdet. Leveranser utanför Skaraborgsområdet idag kräver för oss lite mer planering och där av till varför detta alternativ inte är tillgängligt i dagsläget. Vi jobbar ständigt med förbättring och att så snart som möjligt kunna erbjuda köp och leveranser till närliggande orter och län samt i slutändan, hela Sverige.
E-handelsplattformen Tictail, som vi använder oss av idag, har tyvärr en svaghet som inte gör det möjligt för oss att begränsa leveranssområden eller införa en gräns för minsta ordervärde vid checkout. Så var noga med att läsa våra instruktioner gällande beställning och leverans.

OBS! Tveka inte på att höra av er till oss om ni är bosatta utanför Skaraborg. Vi vill alltid erbjuda en så bra service som möjligt och önskar du något så är det vårt mål att försöka uppnå detta. Maila oss på info@islandvibesjuice.se så skall vi självklart göra vårt bästa med att försöka ordna så att du mottager ett paket med dina önskade vibes.

Så vad väntar du på? Börja dricka kallpressad juice idag!