MINSTA ORDERVÄRDE 99KR                 FRI FRAKT ÖVER 799 KR                PRODUKTER AV HÖG KVALITET

FÖRDELARNA MED KALLPRESSAD JUICE

LÄNGE SÅ HAR EN FANTASTISK VARA MED OÄNDLIGA FÖRDELAR FUNNITS FRAMFÖR
VÅRA ÖGON, MEN SOM MÅNGA AV OSS LÄNGE NONCHALERAT. INTE NU LÄNGRE ...

Kallpressad juice är uppfriskande och syltad med viktiga vitaminer och mineraler. För upptagna människor överallt är kallpressad juice ett svar på dina böner.
Att dricka en kallpressad juice är ett enkelt och snabbt sätt att se till att du får tillräckligt med frukter och grönsaker i din kost. Det är perfekt för att ta tag i farten och njuta av.
Lägga till kallpressad juice till din kost är ett surefire sätt att förbättra din hälsa och se till att du får massor av bra näringsämnen.

HUR TILLVERKAS KALLPRESSAD JUICE?

Vi känner alla till den där läckra smaken av nypressad apelsinjuice direkt på morgonen. Men vad är kallpressad juice och hur skiljer det sig från färskpressad juice? Kallpressad juice görs väldigt annorlunda än fräskpressad juice, och det är deras olika metoder för utvinning av juicen som gör dem åtskilda från varandra. Kallpressad juice är gjord med en speciell juicer som långsamt malen ner frukterna och grönsakerna för att sedan pressa ut frukt och grönsakssaften med en hydraulisk press. Den här typen av juicemaskin är inte den som du hittar på din lokala affär eller i ditt kök. Den typ som du troligast är mer bekant med kallas för juicecentrifug.

Färskpressad juice är gjord med en juicecentrifug som använder sig av ett rivgärn som ultra snabbt river isär frukt och grönsakerna för att lyckas utvinna juicesaften. Eftersom en juicecentrifugs metallblad måste snurra så pass snabbt genereras det värme. Denna värme, i kontakt med råvarorna, bryter sedan ner de viktiga enzymerna och den näring fruktsaften innehåller. Den snabba rotationen låter också luft tillföras i blandningen vilket orsakar oxidation. Denna oxidation är vad som också påskyndar processen med nedbrytning av näringsämnen. Detta resulterar i att färskpressad juice är uppfriskande och välsmakande men tyvärr inte lika näringskraftig som när den är gjord med en hydraulisk kallpressmaskin.

Så genom kallpress så maler man ner råvarorna för att utvinna dess juice, medans med en juicecentrifug så river man isär råvarorna.

VARFÖR BORDE DU DRICKA KALLPRESSAD JUICE?

Fördelarna med kallpressad juice är gränslösa. Oavsett om du är en hardcore fitness junkie, diehard vegan, stolt köttätande eller en soffpotatis så kan du använda kallpressad juice för att förbättra din allmänna hälsa. Vem skulle säga nej att främja full kroppshälsa, eller hur? Att dricka kallpressad juice hjälper din kropp i förstärkande syfte och avgiftning. Varje dag så genomgår din kropp ett flera påfrestande faktorer. Du utsätter den för giftiga ämnen från din omgivningen så som rök och avgaser och till och med toxiner från skräpmat och alkohol regelbundet. Din kropps organ är utmattade från att försöka hålla dig i fas och hålla alla reningsfunktioner i trim. De tre huvudorganen som ansvarar för avgiftning är lever, njurar och hud. När dessa organ måste arbeta i övertryck, som på morgonen efter en sen natt med festande, så blir de stressade och överväldigade. Din kropp börjar visa tecken på stress som akne, trötthet, huvudvärk, uppblåsthet och till och med eksem.

Kallpressad juice kan hjälpa till att lätta på reningsprocessen i din kropp. Dessa juicer är fulla av näringsämnen vars syfte är att bekämpa gifter och öka immunitet och hälsa. Kallpressad juice är så kraftig och direktupptaglig av kroppen eftersom den saknar den fibrösa massan av hela frukter och grönsaker. Eftersom kroppen inte behöver bryta ner fibrerna i matsmältningssystemet innan den kan användas så är kallpressad juice som en blixt i systemet. På mindre än 10 minuter så träder näringsämnena omedelbart in i kroppen och börjar komma igång. Därför känner du omedelbart en gnista av energi när du tar en smutt av kallpressad juice. Om du dricker kallpressad juice regelbundet ser du även att akne kan tendera att blekna, uppblåsthet minskar och din trötthet smälter bort. Många människor upplever till och med betydande viktminskning när de lägger till kallpressad juice till deras kost.

VAD SKA DU KOLLA EFTER I EN KALLPRESSAD JUICE?

Inte alla kallpressade juicer skapas lika, så du vill se till att du läser etiketterna på flaskan. Du vill se till att du får en så hälsosam och näringsrik juice som inte innehåller några smutsiga ingredienser som socker bl.a. Bara för att de säger att de är "alla naturliga" eller "organiska" så betyder inte detta att de verkligen är bra för din kropp! Läs etiketten som finns på flaskan du önskar köpa och gör din forskning så att du vet att du får en bra juice med dig hem.

Du kommer att vilja uppmärksamma ingredienslistan på baksidan av flaskan. Läs varje ingrediens för att se till att den är tillverkad av bara hela livsmedel som frukt eller grönsaker. Håll dig borta från juicer med tillsatta sockerarter. Socker kan förtäckas i ingredienslistan som många olika namn så som glukos eller fruktos, så läs noggrant! Om du inte känner till ingrediensen så är det förmodligen inte bra, så drick inte det.

Var noga med att notera det bästa före datumet på din kallpressade juice. Eftersom dem inte innehåller några konserveringsmedel har de inte lång hållbarhet. Du vill dricka dem medan de fortfarande är färska. De flesta kallpressade juicer har bara en hållbarhetstid på 5 - 7 dagar. Om du inte dricker din juice direkt, maila företaget om hur man bäst förvarar den tills dess att du tänkt konsumera den om du är osäker. Om din juice inte förvaras ordentligt kan den bli dålig och näringsämnena kan mindskas. Kyla är juicens bästa vän! Förvaras i kylskåp minst i 4°C.

KAN JAG DRICKA KALLPRESSAD JUICE SOM EN JUICECLEANSING / RENSNING?

Om du är intresserad av en omstart eller så kallat rengöring och ställa in din återställningsknapp för din kropp så är kallpressad juice är ett väldigt bra sätt att göra detta på. En kallpressad juicecleanse är ett utmärkt sätt att hjälpa din kropp i avgiftningssyfte. Att hålla sig till juice ger ditt matsmältningssystem en välbehövlig vila och framförallt återhämtning. Det gör det, med andra ord, lättare för dina andra organ att frigöra uppbyggnaden av toxiner i ditt system. En juicecleanse gör att du kan läka din kropp och börja om igen, få en omstart från den alkohol du druckit, den bearbetade maten du ätit, de raffinerade sockerarterna och kolhydraterna du konsumerat och de miljöföroreningar du kommer i kontakt med varje dag. Du får mer energi, mindre begär, mindre uppblåsthet och tydligare hud tack vare din juicecleanse. Eftersom din kropp och dess organ inte behöver jobba så hårt med att faktiskt rena sig själv så kommer du att ha mer energi för att ägna dig åt andra saker.

Maila oss på info@islandvibesjuice.se om du är intresserad av att göra en juicecleanse. Då skapar vi, tillsammans med dig, ett juicepaket och guidar dig genom denna spännande resa.

VART KAN JAG FÅ TAG I DESSA KALLPRESSADE JUICER NI HAR?

Så nu efter det att vi här öst på dig med all denna information kring de många underbara fördelar med kallpressad juice, vart kan du faktiskt få tag på din egna kallpressade juicer?
För tillfället så är dessa, våra juicer, enbart tillgängliga för beställning via vår hemsida under SHOP, via Facebook eller mail: info@islandvibesjuice.se, och då får du en leverans direkt till din dörr eller arbete. Vi jobbar för fullt med att få ut våra juicer till olika grossister i landet.

VIKTIG INFORMATION!

Beställningar går i dagsläget enbart att göra om du är bosatt inom Skaraborgsområdet. Leveranser utanför Skaraborgsområdet idag kräver för oss lite mer planering och där av till varför detta alternativ inte är tillgängligt i dagsläget. Vi jobbar ständigt med förbättring och att så snart som möjligt kunna erbjuda köp och leveranser till närliggande orter och län samt i slutändan, hela Sverige.
E-handelsplattformen Shopify, som vi använder oss av idag, har tyvärr en svaghet som inte gör det möjligt för oss att begränsa leveranssområden vid checkout. Så var noga med att läsa våra instruktioner gällande beställning och leverans.

OBS! Tveka inte på att höra av er till oss om ni är bosatta utanför Skaraborg. Vi vill alltid erbjuda en så bra service som möjligt och önskar du något så är det vårt mål att försöka uppnå detta. Maila oss på info@islandvibesjuice.se så skall vi självklart göra vårt bästa med att försöka ordna så att du mottager ett paket med dina önskade vibes.

Så vad väntar du på? Börja dricka kallpressad juice idag!