Är ni sugna på en riktig god frukost på arbetsplatsen, vårt egna hembakade fika, eller vill ni beställa lunch till ett företagsevent? Ni kanske inte ens är ett företag utan önskar något läckert till en privat tillställning?

Oavsett vilket så har vi på Island Vibes en gedigen meny att välja ifrån. Och vi erbjuder både utkörning* och upphämtning.

Beställ catering redan idag och lyxa till det vid ert företagsmöte, event eller annan tillställning. Företag som privatperson – faktura absolut!

Vi erbjuder en helhetslösning för en så komplett vardag som möjligt, morgon som kväll. Så frågan är bara vad ni är sugna på?

Spana in våra populära mackor och sallader! Varför inte en speciell fikastund med vårt smakrika kaffe av dess alla olika varianter och hembakade fika? Fräscha färskpressade juicer och shakes, läckra breakfastbowls? Ja – valet är ditt!

Men istället för att skriva allt för mycket – Varför inte låta dig själv ta en titt på vårt utbud. Vänligen klicka på knappen nedan för att komma till vår meny.

Är du intresserad av att beställa catering från oss så är du varmt välkommen att kontakta oss via formuläret nedan.

I formuläret så fyller du enkelt i din beställning och önskemål, och när du önskar att få din catering levererad eller om du själv vill hämta den hos oss i baren.

Vid beställning över 20st personer så behöver vi få in en förbeställning minst 2 dagar innan önskad leverans/mottagande.

CATERING

SKICKA IN DIN BESTÄLLNINGSORDER