MINSTA ORDERVÄRDE 99KR                 FRI FRAKT ÖVER 799 KR                PRODUKTER AV HÖG KVALITET

• Känner du dig trött och önskar mer klarhet och framförallt energi i din vardag?   • Har du problem med mage, tarmar, huvudvärk?   • Vill du få dina barn att äta mer frukt & grönt?
• Har du svårt att sova på nätterna? • Eftersträvar ditt företag mindre sjukfrånvaro från sina anställda?

Välkommen till ISLAND VIBES JUICE

ISLAND VIBES JUICE är ett juiceföretag som lanserades tidigt i början av 2017 i Falköping, Västra Götalands län. Vi erbjuder 100% kallpressade frukt & grönsaksjuicer att inta på ett stilrent sätt under sina dagar, alternativt som måltid eller som komplement till sina måltider, innan eller efter sin träning eller direkt på morgonen.
Varför inte prova en juice cleanse under 1, 2 till 3 dagar. Du bestämmer!

VÅR VISION

”är att på ett elegant, attraherande och smakrikt sätt föra tillbaka och framförallt väva in, som i mångas ögon är en relativt tråkig och bortglömd vara, in i människans vardag igen. Detta för att öka vardagens kvalitet och prestation då frukt & grönsakers fantastiska egenskaper och fördelar är många till ökat välmående, energi och klarhet”.

VI EFTERSTRÄVAR ATT BLI DITT NR.1 VAL TILL EN BÄTTRE OCH MER PRESTATIONSKRAFTIG VARDAG

Frukt & grönt har sedan länge haft ett fantastiskt rykte för sina fördelar och inverkan på människokroppen men ofta blundats för av allmänheten. Det blir mer och mer eftertraktat att försöka leva ett så tillfredsställande och presterande liv som möjligt. Prestation och välmående är något som ligger varandra mycket nära och är något som vi på ISLAND VIBES JUICE ser starkt på. Många vill idag göra bättre och mer medvetna samt hälsosammare val till en lättare och klarare vardag men har svårt att finna tiden på grund av hektiska dagar. Låt oss få hjälpa dig så att du kan fokusera på dina dagliga aktiviteter. Tiden är vår dyrbaraste valuta vilket vi värdersätter, så överlämna arbetet till oss - Låt oss pressa, leverera och du juica.

Det är för oss en ära att få vara en del av din vardag och vi ser med glädje och stolthet fram emot att få förse dig med juicer och följa din resa genom vardagen. TACK!

/ Alexander Nilsson, Grundare & ägare
ISLAND VIBES JUICE
Signature and Alex

LEVERANS VARJE LÖRDAG

OBS! Din varukorg vid checkout måste bestå av ett minsta värde på 99kr.
Vi levererar enbart inom Skaraborgs Län för tillfället.

Läs leveransinformationen här

Vad säger våra kunder?

Vill du dela din upplevelse med oss och andra personer i din närhet? Klicka på här för att komma till våra facebookrecensioner.


Införskaffa era VIBES nu !
Maila oss på info@islandvibesjuice.se så berättar vi mer.

Välkomna !

Dela dina vibes med oss
och berätta din historia.   @islandvibesjuice    #islandvibesjuice